Over Ons

de starters in september 2015
Wij zijn een groep van 10-15 vrijwilligers, voor het grootste deel enthousiaste reparateurs , een klein deel zorgt voor de organisatie, de gereedschappen en hulpmaterialen, de administratie en de PR, 1 zorgt er voor de muziek.

In het voorjaar begonnen 2 van ons (Melle en Lieuwe) enthousiast geworden door het toen 5-jarige jubileum van de landelijke organisatie Repair Café Nld met het onderzoek naar de mogelijkheden van een Repair Café in Biddinghuizen.

Veel ideeën en een starterspakket kwamen van de landelijke organisatie. Een startsubsidie kwam van de gemeente Dronten. Meerdere sponsoren steunden ons bij de aanloopkosten:  Efesto lasbedrijf, Heijboer gewasbescherming, Weening adviesgroep, Alphega apotheek Bhzn, van Dijk de Jongh notarissen, Jade City, Wilsor kunstharsen, en Regiobank Dronten.

In Biddinghuizen is het niet moeilijk om vrijwilligers te zoeken: veel mensen kennen elkaar, er is veel mond-tot-mondreclame en “Biddinghuizen Actueel “ gaf ons een goed podium voor onze boodschap. Snel hadden wij een ruime groep vrijwilligers. Met medewerking van “de Meerpaal” konden wij ons maandelijks Repair Café in september 2015 starten in het Koetshuis.
© Repair Café Biddinghuizen - Alle rechten voorbehouden - Deze website is gesponsord door Sybit | Software op Maat