Herstart Repair Café in Inloophuis de Kans op 6 November

Herstart Repair Café in Inloophuis de Kans op 6 November Biddinghuizen - 24 oktober 2021.  Het Repair Café Biddinghuizen gaat na 20 maanden weer van start. Het café gaat gehouden worden in Inloophuis de Kans. De opzet is nog wel beperkt, een café wordt het nog niet echt, er wordt wel gerepareerd maar nog zonder bezoekers en dus zonder inloop. De bedoeling is om de oude opzet met bezoekers weer in te stellen zodra dat kan.

"Wij zijn blij, dat wij onderdak hebben gekregen van en in het Inloophuis de Kans. Onze doelstellingen blijken goed overeen te komen: elkaar helpen en van elkaar leren , voor duurzaamheid en tegen de weggooi-economie. Behalve dat het fijn is om bezoekers met defecte spullen te helpen (met in 50% van de gevallen een goed resultaat) is het ook fijn als zich nieuwe vrijwilligers aanmelden met een technische knobbel. Als vrijwilliger hoef je geen professor te zijn, maar wel handig graag, en nieuwsgierig en vindingrijk. Want vrijwilligers leren van elkaar, kennis en ervaring." aldus een woordvoerder van het Repair Café.

Er is inmiddels meer deskundigheid gekomen wat betreft computers en smartphones. Natuurlijk kunt u ook weer terecht met alle (maar geen fietsen en kleding) andere defecte spullen, maak ze even schoon, zoek de handleiding op en geef evt. hulpstukken mee.

Heeft u iets te repareren vult u dan het contactformulier in op de website: https://repaircafe.biddinghuizen.org/ dan wordt er verder contact met u opgenomen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Repair Café Biddinghuizen - Alle rechten voorbehouden - Deze website is gesponsord door Sybit | Software op Maat