Repair Café 19 maart ook voor computers

Repair Café 19 maart ook voor computers Biddinghuizen - 15 maart 2016.  Voorlopig eenmalig zullen docenten van de Senioren Computer Club een helpdesk bemannen in het Repair Café om het hoofd te bieden aan de vele computerproblemen die men zo al ervaart.

"Het is niet de bedoeling om kapotte onderdelen te vervangen, maar wel om een advies te geven hoe om te gaan met gebruiksproblemen: te traag, te weinig geheugen, verouderde programma's, en dergelijke", vertelt een vrijwilliger van het Repair Café.

Als de helpdesk een succes blijkt, wordt bekeken, of en hoe die kan worden voortgezet. Het Repair Café is ook open voor de gebruikelijke reparatie-problemen met huishoudelijke apparaten, meubels, speelgoed en wat men verder kan bedenken, als het maar te dragen is. "Het is goed om er rekening mee te houden, dat de reparaties ook voor de eigenaar wat tijd kosten, want de bedoeling is dat die er bij blijft. We vragen dan ook dat de eigenaar de gebruikshandleiding en benodigde accessoires meebrengt. Zo kan iedereen van elkaar leren in een gezellige sfeer, met koffie en levende muziek".

Het Repair Café is elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.30 uur in het Koetshuis. De toegang is vrij en giften zijn welkom.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Repair Café Biddinghuizen - Alle rechten voorbehouden - Deze website is gesponsord door Sybit | Software op Maat