Repair Café opent op 19 september

Repair Café opent op 19 september Biddinghuizen - 11 september 2015.  In september 2015 start het Repair Café Biddinghuizen. Het Repair Café is een periodiek evenement dat draait om repareren. Het wordt gehouden in het Koetshuis in Biddinghuizen.

Daar zijn vrijwilligers met gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee: elektrische apparaten, gebruiksvoorwerpen, serviesgoed, speelgoed. In het café gaan ze zelf aan de slag eventueel met de hulp van aanwezige deskundige vrijwilligers.

Iedereen welkom
Ook als je niets te repareren hebt ben je welkom, neem een drankje (voor eigen rekening), doe inspiratie op aan de leestafel, kijk rond of stel vragen over mogelijke eigen technische problemen.

In tegenstelling tot Repair Cafés in andere plaatsen worden geen kleding- en fietsreparaties gedaan. Reden daarvoor is, dat er op dit moment in het dorp daar al goede mogelijkheden voor zijn.

Het Repair Café Biddinghuizen is aangesloten bij de Stichting Repair Café Nederland.

Het Repair Café in het Koetshuis is zaterdag 19-9 open van 10.00 t/m 12.30 uur. U bent welkom met of zonder kapotte zaken. Voor de eerste bezoekers ligt een verrassing klaar (op=op).
De toegang is gratis, de drankjes zijn dat niet.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Repair Café Biddinghuizen - Alle rechten voorbehouden - Deze website is gesponsord door Sybit | Software op Maat