Biddinghuizen krijgt Repair Café

Biddinghuizen krijgt Repair Café Biddinghuizen - 8 mei 2015.  Biddinghuizen krijgt, net als veel andere plaatsen in Nederland, na de zomer een Repair Café. Vrijwilligers repareren hierbij spullen zodat deze een tweede leven kunnen krijgen.

Lieuwe de Jong: "Wij zijn op zoek naar handige en/of deskundige mensen die zich willen inzetten om kapotte apparaten, speelgoed of meubels een tweede leven te geven. Dat willen wij vorm geven in een Repair Café".

Dergelijke initiatieven worden ook op andere plaatsen in het land ontplooid, zo is te zien op http://www.repaircafe.nl. De Jong: "Uiteraard is dit aangepast aan de situatie in ons dorp, met de bedoeling niet te concurreren met de lokale ondernemers".

De bedoeling is om na de zomer te starten met Repair Café Biddinghuizen in maandelijkse bijeenkomsten in het Koetshuis. "Graag willen wij nu al in contact komen met mensen die enthousiast zijn voor dit idee", vertelt De Jong.

Hebt u ervaring met reparatie van huishoudelijke apparaten, speelgoed, elektronica, meubels e.d. en vindt u het leuk om uw ervaringen te delen met anderen, neem dan contact op. Ook mensen die mee willen denken, op willen treden als gastvrouw of –heer of op organisatorisch vlak willen bijdragen zijn welkom.

Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Lieuwe de Jong via dejong.lj@solcon.nl of 0321-331671 of met Melle Klamer via klamer.m@hetnet.nl of 0321-333290.

Repair Café Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Repair Café Biddinghuizen - Alle rechten voorbehouden - Deze website is gesponsord door Sybit | Software op Maat