Repair Café Biddinghuizen houdt op te bestaan

Repair Café Biddinghuizen houdt op te bestaan Biddinghuizen - 1 augustus 2022.  Het bestuur van de stichting Repair Café Biddinghuizen heeft besloten de activiteiten van het Repair Café in september niet voort te zetten. Daarmee komt er een einde aan het initiatief dat sinds 2015 in Biddinghuizen werd ontplooid.

"Het afgelopen seizoen hebben wij ongeveer de helft van de apparaten gerepareerd van wat wij vroeger gewend waren", schrijft het bestuur in een persbericht. De teruggelopen belangstelling en het ontbreken van een ideale locatie zijn voor de vrijwilligers reden te stoppen.

Na het sluiten van Het Koetshuis en de pandemie, volgde een mislukte verhuizing naar De Binding. Bij Inloophuis De Kans werd een nieuw onderkomen gevonden in november 2021. "Ondanks de bereidwillige en stimulerende houding van de mensen van De Kans heeft het bestuur van het Repair Café besloten dit niet te doen, omdat de geboden ruimte daar toch niet groot genoeg voor werd bevonden", laat de stichting weten.

Mensen die mogelijkheden zien, worden uitgenodigd contact op te nemen met het stichtingsbestuur. Meer informatie is te vinden op de website van de stichting, repaircafe.biddinghuizen.org.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© Repair Café Biddinghuizen - Alle rechten voorbehouden - Deze website is gesponsord door Sybit | Software op Maat